cdo hamë sot

I keni provuar ndonjëherë? Patate të mbushura!

March 29, 2017 0

Përbërësit: ▪ Dy patate të madhësisë normale ▪ Disa shtresa mish të thatë ▪ Një ve ▪ Një copëz e vogël gjalpë ▪ Krip dhe piper Përgatitja: Patatet i preni në mes dhe hiqjani pjesën […]