Udhetime

5 destinacionet më të mira për ushqimin

April 26, 2017 0

Ushqimi, ushqimi i shijshëm që mezi presim ta provojmë, është një nga përbërësit kryesorë për formulën e pushimeve të mira. Ne do të propozojmë 5 destinacione, ku përveç peizazhit, historisë dhe aktiviteteve, hahet shumë mirë. […]

Ushqim

6 super smoothies

April 12, 2017 0

 Smoothies janë një mënyre e shkëlqyer si për të filluar ditën ashtu edhe në shumë momente të tjera gjithashtu. Keni pire shumë mbrëmë? SI-Në një blender hidhni 80g pjepër , 1 kastravec , 350ml ujë, […]