Kliko Sot

Në shtëpinë e “sulltanit” Erdogan

April 18, 2017 0

Një godinë me 1.100 dhoma, pishina, tualete, dhoma me avull turke, copa mëndafshi, kopshte zbukuruese dhe të ndriçuara gjatë natës që arrin të shihet nga 4.5 mln banorë të Turqisë. Është kjo ndërtesa në të […]

Shtëpia Ime

20 Ide për dekorimin e altarit të dasmës tuaj

April 8, 2017 0

Altari i dasmës tuaj është po aq i rëndësishëm sa zgjedhja e fustanit apo e unazave, sepse në fund të fundit gjithë momentet më magjike dhe emocionuese ndodhin para tij. Altarët me lule e bëjnë […]