Red Zone

10 femrat më të pasura të pornografisë

April 5, 2017 0

Industria pornografike sot është një prej industrive me rritjen më të madhe në botë. Qarkullimi vjetor i kësaj industrie llogaritet të jetë rreth 15 miliardë dollarë.Kur dëgjojmë fjalën “porn”, mendja na shkon të një femër […]

Red Zone

3 gjërat që çdo femër duhet të bëj pas seksit

April 4, 2017 0

Ekzistojnë shumë tregime për të cilat mendoni që janë plotësisht të vërteta, mirëpo megjithatë ekspertët nuk thonë ashtu dhe atyre duhet t’u besohet… Ja tre gjërat që çdo femër duhet t’i bëjë pas seksit. Shkoni […]