Kliko Sot

Ghetto Geasy dedikim romantik Marines

May 14, 2017 0

Kush e priste që reperi “i fortë” mund të zbutej kaq shumë? Ai gjithmonë është njohur si don zhuan, por këtë herë duket se situate i “ka dalë nga kontrolli”. Ghetto Geasy është shprehur vazhdimisht […]

Klik Politik

Maqedonia në prag lufte civile

April 27, 2017 0

Shqiptari Talat Xhaferi është zgjedhur kryetar i Parlamentit të Maqedonisë me votat e deputetëve të LSDM, BDI dhe Aleanca për Shqiptarët. Ai është zgjedhur kryeparlamentar i Maqedonisë në një senacë tejet të tensionuar, pasi partia […]

Klik Politik

Bosh! Nga Ylli Manjani

April 20, 2017 0

Bosh… Të gjithë po ikin! Me fëmijë e katandi. Po ikin… ku? Kudo vetëm jo këtu! Ikin… Urrejtje për vendin? Ndoshta! E sigurtë është që politika, ajo që drejton vendin nuk bën! Ka vetëm sherr […]