Gossip Buzz

Tani zyrtare! J Lopez në një lidhje të re

April 2, 2017 0

Tashmë është zyrtare J Lopez dhe Alex Rodriguez janë bashkë. Ata janë fotografuar sëbashku kur po dilnin për të ngrënë darkë. Alex duket një gentelman i vërtetë teksa mban çadrën përgjate rrugës nga makina në […]