Hoteli fantastik i Dubait – një çmenduri absolutisht luksoze

 

Dubai's Luxury Hotel Is Downright Ridiculous — Wait Until You See the Amenities

 

Njerëzit i referohen gjerësisht Burj Al Arab si hoteli i vetëm me shtatë yje në botë. Ju do ti jepni të drejte këtij vlerësimi dhe gjithshkaje keni degjuar pasi të shikoni përkëdheljet absolutisht luksoze që ju sjell qëndrimi në këtë hotel . Por shijimi i ketij hoteli vjen me një kosto; Dhomat fillojnë nga rreth 1.100 dollarë për një natë. Shikoni të gjitha përvojat e mahnitshme që mund të keni nëse rezervoni një dhomë në këtë destinacion të nxehtë në Dubai.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*