Kjo ngjyrë flokësh është trendy në instagram

Instagrami është rrjeti socilal që po kthen në virale tendencat më të reja.

Që prej prezantimit në festivalet e muzikës, flokët me ngjyra pastel kanë pushtuar Instagramin duke u shndërruar në një trend të vërtetë për këtë verë. Trendi më i ri i flokëve këtë sezon është një ngjyrë me bazë bjonde dhe një nuancë agrumesh të freskëta dimërore si qitroja. Në fakt, kjo ngjyrë është një lloj nuance portokalli shumë e ndezur, gati-gati në neon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*