5 veshje trendy që nuk ju duhen më

 

Vajza, ka ardhur koha t’i falni këto rroba…

Tashmë që ka ardhur pranvera dhe temperaturat sa vijnë e rriten, me siguri jeni duke rregulluar sërish gardeobën tuaj dhe duke seleksionuar veshjet që nuk ju duhen më. Ndër të tjera kini parasysh se asnjë nga këto më poshtë nuk këshillohet të vishet, për ju që zakonisht ndiqni modën. 

Fund ne formë tulipani

Fund me pala korenti

Varëset me perla

Trasta lëkure pa formë

Këpucet me taka dhe platformë

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*