Studimi: Meshkujt preferojnë më shumë femrat e bëshme

Sipas rezultateve të një studimi të ri, meshkujt tërhiqen nga femra të bëshme, kur ata janë të stresuar apo nën ndikimin e situatave veçanërisht stresuese. Përse ndodh kjo?

Shumë meshkuj janë të tërhequr fizikisht më shumë nga femrat e bëshme se sa elegantet. Por nëse ata mendojnë se kjo nuk e ka një shpjegim logjik, shkenca ka arritur të radhisë plot 9 shpjegime. Ja cilat janë ato:
Edhe shkenca ka konstatuar
Hulumtimet shkencore tregojnë që meshkujt janë “të programuar” në atë mënyrë që të joshen nga femrat me trup të bëshëm. Kush do të mund t’i përballojë figurës së tillë që i ngjason orës së rërës?!
Oreks i shëndetshëm seksual
Asgjë nuk është më seksi se sa femra e cila di të kënaqet – ha ëmbëlsira kur i hahen, pi një gotë verë atëherë kur dëshiron, mirëpo kur dëshiron të përjetojë orgazmën, duhet të jeni të përgatitur…
Jeta është e shkurtër…
…që të arrini të kaloni me vajzën e cila është e fiksuar me futjen e kalorive dhe e cila kohën pas seksit në vend të përkëdheljes e shfrytëzon për të biseduar për dietën e re.
Gjinjtë e mëdhenj
Të shtojmë – nuk është çdo gjë tek gjinjtë, megjithatë nuk duhet injoruar nëse femra ka gjinj të bukur.
Prapanica
Hulumtimi ka treguar që femrat me prapanicë të madhe lindin fëmijë më inteligjentë për shkak të sasisë së madhe të omega 3-shit – thartirë yndyrore e shtresuar në prapanicë.
Fokusimi në gjërat argëtuese
Femrat me trup të bujshëm nuk do të humbin kohë duke u përpjekur që të veshin xhinse tre numra më të vegjël, por në gjëra shumë më argëtuese – në poza të reja të seksit, në shpërthimin e afshit…
Rehatia
Do të pajtoheni, gjinjtë e bujshëm të femrave me trup të formësuar janë vendi ideal në të cilin mund ta mbështesni kokën pas “aksionit” të mirë.
Ato janë supermodele të vërteta
Nëse mendoni pak më mirë, do të kuptoni që femrat me trup të formësuar bujshëm para qindra vjetësh kanë qenë sinonim i bukurisë dhe i seksipilitetit – deri në kohën kur pistën e modës e zaptuan “skeletet lëvizëse”.
Femrat e njohura me trup të bujshëm
Mendoni vetëm për Jennifer Lopezin, Kim Kardashianin, Kelly Brook-un…Jemi të bindur se nuk duhet asgjë më tepër të shtojmë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*