Djema ruhuni nga filmat porno,shkaktojnë probleme në ereksion

Studimi i ri ka nxjerrë rezultate tronditëse!
Porno shkakton keqfunksionim në ereksion tek meshkujt, por nuk prek aspak jetën seksuale të femrave. Studimi bën me dije se meshkujt që shohin rregullisht porno kanë propabilitet më të lartë për t’u humbur interesi në seks dhe të pësojnë keqfunksionim në ereksion. Një në 5 meshkuj sheh porno nga 3 deri në 5 herë në javë, ndërsa 3% pranojnë se e preferojnë më shumë se seksin me një partnere. Megjithatë, tek femrat shikimi i pornos së rregullt ka më pak efekt. Pornografia mund t’ju krijojë pritshmëri jo-realiste mbi seksin duke u bazuar tek fantazitë në filma. Mund të krijoni gjithashtu varësi ndaj saj, si droga, duke ndërtuar një lloj “tolerance” me kalimin e kohës. Kështu nuk ju mjafton më të shihni sa dikur, por e rrisni dozën.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*