Pushime të lira dhe të paharrueshme

Hotelet e Korfuzit për dy javë qëndrim marrin 87 £ për person.
Greqia po synon të ulë çmimet për sezonin veror në mënyrë që t’i bëjë sa më të frekuentueshëm ishujt e mrekullueshëm dhe të rrisë në këtë mënyrë ekonominë e shkatërruar të vendit. Paketat turistike kanë arritur çmime të përballueshme për këdo dhe i bie në total 6.2 £ në ditë. Mundësi për të mos u humbur vërtet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*