Tre pozicione seksi që ju ndihmojnë të dobësoheni

Sidomos në qoftë se jeni femër, në marrëdhëniet seksuale me partnerin, është e rëndësishme që nëse doni të digjni kalori, është koha të ndryshoni zakonet e vjetra.
Sipas Rebecca Dakin, eksperte seksi në Britani të Madhe, këto janë pozicionet që duhet të praktokoni në dhomën e gjumit për të humbur peshë, transmeton lajmi.net.
Në këmbë
Nëse ky pozicion nuk ofron komoditetin e të ndenjurit shtrirë, atëherë do të thotë se mund t’ju ndihmojë për të humbur më shumë energji, por edhe për të forcuar muskujt, që në këtë rast përfshin thuajse shumicën e tyre.
Femra në pozicionin sipër
Është rasti klasik, kur femra është sipër dhe e bën këtë një pozicion të favorshëm për stërvitjen e muskujve të barkut dhe të vitheve.
Pozicion ‘misionari’
Në këtë pozicion lëvizjet mundësojnë kontraktimin e muskujve të barkut, por ajo që është e rëndësishme është zgjatja e raportit dhe thellimi i rezultateve në të gjithë muskujt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*