Brenda shtëpisë luksoze të Almedës dhe Tolgahan Sayışman

Çfarë shtëpie!

Çifti i njohur Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayışman të cilët kanë dy vite që janë së bashku e kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë muaj më parë në Los Angeles.
Pas një kohe të gjatë që çifti kaloi në Amerikë për muajin e mjaltit tani janë kthyer në Turqi.

 

Menjëherë pas kthimit të tyre në Stamboll ata janë zhvendosur në një shtëpi të re e cila është super luksoze me një dizajn të mahnitshëm dhe me një ballkon që pozicionohet nga një pamje shumë e bukur e Stambollit.

Shikoni më poshtë disa nga pamjet e shtëpisë.

1438107-5102b73d18b15c6971eed46ac3f7a5e7-640x640_1490621969-1464387.jpg

1438107-b3c722d20ba417768a824d16f3f7af11-640x640_1490621976-2229979.jpg

1438107-b3c722d20ba417768a824d16f3f7af11-640x640_1490621976-2229979.jpg

1438107-dab1cd55d951d73c1687b9fe90822b75-640x640_1490621980-8074305.jpg

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*