WhatsApp sjell atë që prisnim të gjithë

Me siguri do t’ju pëlqejë!

WhatsApp është një ndër aplikacionet më të përdorura nga të gjithë për shkak të mundësive  komunikuese që ka. Por shumë shpejt ai do të sjellë një mundësi të re për të gjithë përdoruesit, duke ju dhënë mundësinë që ti fshini mesazhet e dërguara me bashkëbiseduesit brenda 5 minutave.

Nëse ju dërgoni gabim një mesazh dikujt tashmë WhatsApp sjell zgjidhjen më të mirë të mundshme, opsionin e fshirjes dhe 2 opsione tjera brenda tij “edit” dhe “revoke”. Pas shumë kërkesave më në fund erdhi shpëtimi për të gjithë raporton “The Telegraph”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*