Çdo ditë në zyrë bëhet e vështirë të zgjedhësh veshjet e duhur ?Ne ju propozjmë ide për një look më tërheqës dhe shik kur shkojmë në zyrë.

 

Shpesh veshjet e zyrës imagjinohen si shumë të mërzitshme dhe monotone.Por ne mendojmë që vendi i punës mund të jetë dhe krejt e kundërta .Për sa kohë që ju të dini si ta bëni me tërheqës, look-u juaj mund të jetë shik dhe argëtues pa hequr dorë nga sofistikimi profesional. Më poshtë janë disa mënyra si mund ti jepni jetë , ngjyra dhe tendencë veshjeve tuaja të zyrës.

1.

Of course Victoria Beckham wears color

2.

Bring your jumpsuit up to dress code by topping it with a smart blazer

3.

So cute office look for every day

4.

Slip off shoulders shirt with jeans for office look

5.

All black style at the office is also appropriate

6.

Amazing geometric turtleneck will not make your office look is boring

7.

Here are 21 trendy outfits to show you how to dress up on summer in office

8.

Beige cardigan without sleeves is look chic with skinny black pants

9.

Classic strong pants + striped shirt= office stylish look

10.

Fall lace up sweater with midi denim skirt

11.

Stylish office look with pink loose pants and lace up top

12.

Silk blouse with turtleneck are look strong and stylish

13.

Inject colour into your look by matching your pout to your pumps

14.

Lace midi dress for office days

15.

Khaki light jumpsuit is so comfortable for work

16.

Khaki cardigan with leather leggings are appropriate in the office looks

17.

Ruffle green blouse are so cute for working days

18.

Stunning look for business meet

19.

White stylish suit with colorful details

20.

Elegant laced sexy skirt | office outfit idea

21.

chic outfits you can wear at the office

22.

Office elegant outfit idea

23.

What to wear for office

24.

Simple and chic outfits for office

25.

Modern office lookbook

26.

Cute blouse + leather skirt + hat | office outfits

27.

Fashion Lace Top | Work outfits

28.

Elegant halter top for working look

29.

Vintage skirt + white blouse

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*