Kjo është policia e rekordit Guiness,me Buggati Veyron

Policia e Dubait sapo ka marrë rekord Guinness. Dubai me flotën e re të policisë është çertifikuar nga rekordet Guinnes për të pasur makinën më të shpejtë në përdorim. Bugati Veyron me një shpejtësi tronditëse maksimale prej 253 mph (407 km / h) për policinë.

Motori i saj 16-cilindërsh prodhon 1000 kuaj-fuqi, duke e dërguar atë nga 0 në 60mph në gjysëm sekondi. Një flotë e supermakinave luksoze mund të tingëllojë çuditshëm, por ajo përshtatet në mënyrë të përkryer me etikën e Dubait.

Flota policore përfshin një  Aston Martin One-77 (nga të cilat vetëm 77 janë ndërtuar në total), një Bentley Continental GT, tre hibrid Porsche Panameras dhe dy i8s BMW. Mbajtësi i mëparshëm i rekordit i përkiste forcës italiane policore me Lamborghini Gallardo LP560-4, e cila ka një shpejtësi maksimale prej 230 mph (370 km / h).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*