Kjo është parajsa mbi tokë

Imagjinoni nje ishull privat gati per idile dashurie që justifikon gjithë ëndërrat tuaja për parajsën …mendoni se nuk ekziston ???

Shfletoni galerinë për një nga destinacionet më ekskluzive One&Only Reethi Rah në Maldive. Reethi Rahmeans është një ishull fantastik  dhe destinacioni i përkryer për ti thënë “Po Dua” partnerit tuaj .

 

05-why-you-should-elope-to-the-maldives-in-south-asia

Picture 1 of 5

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*