Kjo risi e Viber me siguri do t’iu pëlqejë

“Secrets Chat” quhet risia më e fundit në një prej aplikacionet më popullore për komunikim, Viber Kjo risi do të jetë e disponueshme në të dyja sistemet operative, si në iOS ashtu edhe në Android.
“Secrets Chat” ofron një siguri në bisedë dhe në privatësinë e saj duke patur një enkript fundor që do të thotë se mesazhet “vetëshkatërrohen” në momentin që dërgohen në telefonin tjetër.
Po ashtu përdoruesit nuk mund të bëjnë “Screenshot” bisedën duke rritur akoma dhe më shumë sigurinë. Një gjë të tillë e implementoi edhe WhatsApp. Gjithashtu aplikacionet si Messenger apo Snapchat përdorin të njëjtin funksion.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*