Ja pse nuk duhet ta lini WI-FI-në hapur gjatë natës

Mes këshillave të dobishme rreth përdorimit të telefonave të mençur, është edhe një këshillë që duhet ndarë dhe shqyrtuar në mënyrë serioze.

Sa herë keni pyetur veten nëse duhet mbajtur derisa të jeni në gjumë pajisjet tuaja të jenë të lidhura me internet? Arsyeja e kësaj është se ato nuk duhet lënë të lidhura është mjaft logjike.

Në fakt, përpos problemeve shëndetësore prej valëve, ekspertët paralajmërojnë se nuk duhet bërë këtë për shkak të shpenzimit të baterisë së pajisjes suaj. Problem të ngjashëm mund të keni edhe për shkak të lidhjes me Bluetooth. Po ashtu, në këtë mënyrë duke shkyçur pajisjen nga Wi-Fi, shtyni “mbetjet” e baterisë edhe për një kohë të konsiderueshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*